Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Sirk Norge.

Stor interesse for gjenvinningsbransjen!

Publisert: 30. august 2021 | Av: Sirk Norge

Over 100 stortingskandidater deltok på Gjenvinnerdagen 2021. Politikerne besøkte anleggene til medlemmer over hele landet for å få mer innsikt i hvordan gjenvinningsbransjen kan bidra med klimakutt og nye arbeidsplasser.

Hvordan få støtte til ditt prosjekt

Publisert: 26. august 2021 | Av: Sirk Norge

Er din virksomhet offentlig eller privat, liten eller stor? Avfallsforsk har laget en oversikt over støtteordninger og rådgivningstjenester som kan hjelpe med å realisere små og store prosjekter.

Enorme avfallsmengder etter ekstremvær

Publisert: 24. august 2021 | Av: Sirk Norge

Tyskland og Belgia kan bruke ett år på å rydde opp etter de enorme avfallsmengdene som ligger igjen etter sommerens flomkatastrofer. Avfall Norge er bekymret for at Norge ikke er godt nok rustet ved ...

Arendalsuka 2021

Publisert: 13. august 2021 | Av: Sirk Norge

Fra mandag 16. august til fredag 20. august ble Arendalsuka gjennomført. Her får du oversikt over Avfall Norges og andre aktuelle arrangementer. I år ble de ble de fleste arrangementene streamet live.

Utnytter slam fra oppdrettsindustrien

Publisert: 10. august 2021 | Av: Oda Kristin Korneliussen

Selskapet Bioretur tørker skittent slamvann fra norske oppdrettsanlegg ned til et næringsrikt pulver som brukes i gjødsel i andre deler av verden.

"Fit for 55" er lansert

Publisert: 16. juli 2021 | Av: Marie Hesselberg Simonsen

14. juli la EU-kommisjonen frem "Fit for 55", en pakke med lovforslag som skal få EU til å nå målene om minst 55% utslippskutt innen 2030. Vi har samlet noen punkter som kan være relevante for bransjen.

Høstens fagseminarer blir hybride

Publisert: 1. juli 2021 | Av: Marie Hesselberg Simonsen

Vi er godt i gang med planleggingen av høstens fagseminarer og har flere oppdateringer å dele. Vi vil nå endelig ha muligheten til å møtes fysisk igjen, om enn med en del begrensninger. Vi ...