Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Sirk Norge.

Bio 2020

Publisert: 15. mai 2020 | Av: Sirk Norge

Vil du være med i Avfall Norges arbeid knyttet til utnyttelse av ressurser fra matavfall, slam, husdyrgjødsel og hageavfall?

Nye rapporteringspunkter i KOSTRA

Publisert: 7. mai 2020 | Av: Håkon Bratland

Avfall Norge har gjennom flere år organisert et prosjekt med formål å foreslå endringer og forbedringer i KOSTRA for avfall. Nå blir noen av forslagene implementert fra 2021

Bli med på digitalt internship i 2020

Publisert: 29. april 2020 | Av: Sirk Norge

Digitalt Summer Internship med REdu skal løse oppgaver, stimulere innovative løsninger og gi studenter en prøvesmak på spennende tema og oppgaver i bransjen. Vi oppfordrer bransjen til å bli med.

Bli en del av et tema-nettverk

Publisert: 22. april 2020 | Av: Sirk Norge

Avfall Norge tilbyr nå medlemmer å delta i temabaserte nettverk som skal bidra til å øke kunnskap på viktige tema, som tekstil, plast, biologiske ressurser, digitalisering og EU green deal og sirkulærøkonomi.

Mange gjenvinningsstasjoner åpner igjen

Publisert: 20. april 2020 | Av: Sirk Norge

Etter iherdig innsats for å sikre både ansatte og besøkende mot smitte, har mange av landets kommuner og IKS'er nå gjenåpnet gjenvinningsstasjonene sine.

Veiledning for avfallshåndtering fra EU-kommisjonen

Publisert: 15. april 2020 | Av: Sirk Norge

Det er så langt ikke grunnlag for å anta at standard rutiner for avfallshåndtering er utrygge eller utilstrekkelige, heter det i den nye veiledningen fra EU-kommisjonen.