Praktisk informasjon
Skøyen Atrium, Askekroken 11, Oslo

Bli med på en inspirerende start på dagen! TrashTech-frokosten samler aktører innen gjenvinning og sirkulærøkonomi, teknologimiljøer og startups for å utforske fremtidens løsninger sammen.
Er du interessert i sirkulærøkonomi, innovasjon og digital transformasjon, er dette møteplassen for deg! Over en lett frokost får du muligheten til å knytte verdifulle kontakter, dele innsikt og la deg inspirere av noen av de fremste pionerene i utviklingen.
Arrangementet er gratis, men krever påmelding.
Frokosten arrangeres av Startuplab, Franzefoss og Sirk Norge.
Tirsdag 10. juni
08.00–08.30
Lett frokost
08.30–08.35
Hva er Trashtech? og agenda for dagen
08.35–08.45
Stellai - I sanntid...
IdentifAI setter en ny standard for sikkerhet og effektivitet i avfallshåndtering med et kraftig, sanntidsbasert deteksjonssystem som løser bransjens mest presserende utfordringer. |
08.45–08.55
Litech - Technologi OnDemand
Strengere EU-reguleringer og at batterier nå klassifiseres som farlig avfall i Norge gjør Litechs teknologi mer relevant enn noensinne. Med stadig flere batterier i avfallet øker risikoen for brann og kostbare driftsstans, og avfallsbransjen trenger nye løsninger for å møte de skjerpede kravene. Litech gir svaret med sensorer som oppdager farlige batterier og gassbeholdere i sanntid, og gjør avfallshåndtering både tryggere og mer bærekraftig
08.55–09.05
ReMadrass - Uten pågangsmot og partnere, duger helten ikke
– det gjelder også for oss som vil gjøre madrassbransjen mer sirkulær. For å lykkes med å gi gamle madrasser nytt liv, trenger vi både sterke samarbeid og en god dose utholdenhet. Derfor samler vi nå engasjerte aktører som vil være med på reisen mot en mer bærekraftig madrassindustri.
09.05–09.20
Framdrift - Det er ikke teknologien som er viktig
09.20–09.35
REEN & Sensorita - Fra teknologi til forretningsplan
Hvordan klarte REEN og SENSORITA å komme dit de er i dag ut fra et finansielt perspektiv?
09.35–09.45
DNB & Pinecone Ventures - Gjennvinningsbransjen fra et finansielt perspektiv - Del I
Hva tenker egentlig finansnæringen om gjenvinnings og sirkulærøkonomibransjen? |
09.45–10.00
Gjennvinningsbransjen fra et finansielt perspektiv - Del II
Samtale i plenum med spørsmål fra salen. |

Øyvind Moen
Moen er utdannet sivilingeniør, med internasjonal tilleggsutdannelse innen ledelse, økonomi, strategi, og eiendom. Han har vært daglig leder i Franzefoss siden våren 2023.

Kåre Fostervold
Kåre har 20 års erfaring fra politikken, som lokalpolitiker, stortingsrepresentant og statssekretær. For øvrig har han lang erfaring fra energibransjen. Han har vært ansatt i Sirk Norge siden 2020.

Mattias Sohl
Mattias har over 18 års erfaring innen gjenvinning på fulltid, hvor han har reist rundt til ulike anlegg i Norden for å effektivisere og forbedre produksjonen i store konserner. Nå satser han fullt på Stellai, hvor han og teamet utvikler smartere og sikrere løsninger for avfallsbransjen ved hjelp av ny teknologi.

Ida Marie Thin Pedersen
Ida er co-gründer og CPO i LiTech, som ble grunnlagt i 2021. Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i tillegg til en bachelor fra Handelshøyskolen BI. Hun har blant annet gjennomført en internship-periode hos Ragn-Sells AS. LiTechs visjon er å skape en trygg, miljøvennlig og ressurseffektiv avfallshåndtering.

Lennert Hug
Lennert er daglig leder med bakgrunn som forretningsutvikler og verdikjedeledelse innen så varierte temaer som turmat, undervannskabler og ubåter, fornybar energi og isolasjon.
Benjamin Eriksen

Nora Sørsdahl
Nora Sørsdahl har erfaring som både forsker hos Wyss Institute og som analytiker og head of logistics hos Norsk Gjenvinning. Nå er hun CEO hos REEN, som utvikler smarte sensorløsninger for avfallsbransjen.

Ulrikke Lien
Ulrikke Lien er utdannet sivilingeniør på NMBU, og i løpet av studietiden startet hun Sensorita sammen med klassekamerat Emil Skar. Sensorita har ambisjoner om å snu opp-ned på avfallsbransjen og utvikler et sensorsystem som samler inn data om avfallet vårt. Sensorita sine sensorer vil være infrastrukturen for det digitale skiftet bransjen går gjennom, og data vil være en nøkkel for å kunne nå en sirkulær økonomi. Siden Sensorita ble stiftet i 2020 har de fått oppmerksomhet av avfallsbransjen og blant investorer, i inn- og utland. I fjor mottok Sensorita Avfall Norges Günderpris, flere av Norges mest kjente tidligfase-investorer investerte i selskapet, i tillegg til at de fikk flere millioner i støtte fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Ulrikke ble også bemerket som en av de nye stjernene i næringslivet på Kapitals 40 under 40-liste, som en av de yngste på listen.

Marthe Lamp Sandvik
Marthe Lamp Sandvik har for tiden ansvar for bærekraftsrådgivning og bærekraftig finansiering for DNBs største bedriftskunder innen landbaserte næringer, inkludert industriell produksjon, næringsmiddelindustri, detaljhandel, avfallshåndtering, forretningstjenester og private equity. Tidligere hadde hun rollen som Global Head of Sustainability Advisory i DNB, hvor hun etablerte DNBs globale bærekraftsrådgivningsteam innen bedriftsmarkedet, og hun var også en pioner bak Norges første overgangslån. Hun har bakgrunn fra bank, finans og shipping, og har ulike grader innen finans, økonomi, statsvitenskap og språk.

Håvard Lindtvedt
Håvard er siviløkonom fra NHH og har lang og solid erfaring fra bank. Siden 2018 har han bygget Startup&Growth avdelingen i Nordea Bank og tatt en sterk posisjon i grunder- og investormiljøene. Håvard jobber nå som selvstendig næringsdrivende og vier all sin tid på å hjelpe vekstselskaper med å lykkes.