Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Sirk Norge.

Klart for Sirkulær fremtid

Publisert: 13. juni 2017 | Av: Sirk Norge

13. juni er dagen vi har gledet oss til i det vi drar i gang Sirkulær fremtid. Med så mye på agendaen har vi samlet praktisk informasjon her.

Global interesse for sirkulær økonomi i Finland

Publisert: 6. juni 2017 | Av: Sirk Norge

Nancy Strand presenterte på World Circular Economy Forum i Helsinki. 1500 deltakere fra 105 land sendte et klarsignal om at den sirkulære fremtiden nærmer seg nåtiden med stormskritt.

Velkommen til medlemsmøte og generalforsamling 13. juni

Publisert: 1. juni 2017 | Av: Sirk Norge

2017 er et viktig år for avfalls- og gjenvinningsbransjen. Stortingsvalget som står for døren vil avgjøre hvilke rammebetingelser bransjen vår skal ha de neste fire årene. Sirkulær økonomi er i vinden: I EU er ...

Syklus, 15 år som hovedsponsor av Avfallskonferansen

Publisert: 19. mai 2017 | Av: Sirk Norge

Syklus Glass AS, tidligere Norsk Glassgjenvinning AS, har vært en aktiv partner og hovedsponsor for Avfallskonferansen siden Tromsø i 2002. Da delte de ut en eske til hver deltaker på bussen på vei til ...

Biogass - verdifullt, effektivt og med dobbel klimanytte

Publisert: 18. mai 2017 | Av: Sirk Norge

20 prosent av all innenlands veitransport kan dekkes av bærekraftig norskprodusert biogass fra avfall. Men hva er biogass? Hvordan lages den, hva menes med "dobbel klimanytte"? Avfall Norge gir deg svar.

Sammen om en sirkulær fremtid

Publisert: 12. mai 2017 | Av: Sirk Norge

Skal vi lykkes med en sirkulær framtid må vi bli flinkere til å samarbeide. Få en smakebit på seksjonen “Samspill” på Sirkulær fremtid i Kristiansand, 13.-15. juni.

Ny emballasjeforskrift kan inntre allerede 1. juli

Publisert: 11. mai 2017 | Av: Sirk Norge

Forslaget til ny forskrift for emballasjeavfall vil gjøre det obligatorisk for virksomheter som produserer eller importerer mer enn 1000 kg emballasjeavfall å være medlem av godkjent returselskap, og vil erstatte de tidligere frivillige avtalene.