Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Sirk Norge.

Brann i avfallsanlegg - en særegen utfordring

Publisert: 15. mars 2018 | Av: Sirk Norge

8. mars 2018. Det brenner på Norsk Gjenvinnings avfallsanlegg på Alna i Oslo. Etter kun kort tid er røykutviklingen så sterk at området ble evakuert. Hvordan oppstår slike situasjoner, og hvorfor er avfallsanlegg særlig ...

Jobber du med farlig avfall? Se her!

Publisert: 15. mars 2018 | Av: Sirk Norge

Ansatte som jobber med farlig avfall gjør en av Norges viktigste jobber, og trenger særegen kompetanse på et spennende fagfelt. Les videre for å lære mer om relevante farlig avfall-kurs i april.

Batterijakten 2018

Publisert: 14. mars 2018 | Av: Sirk Norge

Fjerdeklassinger landet over skal samle inn brukte batterier til gjenvinning i april. Får ditt anlegg besøk av en batterijeger?

Avfall Norge deler ut Kommunikasjonsprisen 2018

Publisert: 8. mars 2018 | Av: Sirk Norge

For å belønne innsats knyttet til kommunikasjonstiltak og prosjekter i og utenfor bransjen, deles det nå ut en egen kommunikasjonspris, i tillegg til Innovasjonsprisen, gründerprisen og utstillerprisene under festmiddagen på Avfall Norges årskonferanse i ...

En samlet bransje til Strandryddeuken 2018

Publisert: 6. mars 2018 | Av: Sirk Norge

Avfall Norge, Norsk Industri, MEF og KS Bedrift oppfordrer medlemmer innenfor avfalls- og gjenvinningsbransjen til å aktivt involvere seg gjennom å tilby sin kompetanse og tjenester i forbindelse med Strandryddeuken.

Kompetanse for fremtiden

Publisert: 6. mars 2018 | Av: Jens Måge

Avfalls- og gjenvinningsbransjen er en av bransjene som i årene fremover behøver mange flere faglærte. Ferske tall viser nå at vi må gire opp satsingen på å få ungdom til å velge yrkesfag.