Høstmøtet er bransjens viktigste strategiske møteplass og arrangeres i ulike byer i Norge en gang i året.
I år går turen til industribyen Mo i Rana med sine 26000 innbyggere og mer enn 1600 bedrifter.
Byen har et rikt kompetansemiljø innen industrifag, data, utdanning og kultur, som du blant annet får oppleve gjennom befaringer til Mo Industripark, Mo i Rana sentrum med gjenbruksbutikken Askeladden og Nasjonalbiblioteket.
Vi inviterer også til to sosiale kvelder med middag og underholdning og et program som drar linjene videre fra årskonferansens tema industriell bærekraft, med fokus på lokal og nasjonal industriell læring, nye materialstrømmer, mennesket og digitalisering.
Det lokale næringslivet vil dele sine industrielle erfaringer og caser med dere. Vi tar for oss nye materialgjenvinningsstrømmer på spesifikt plast og tekstil. Vi skal snakke om det menneskelige psykologiske aspektet ved avfall og miljø, om forretningsutvikling og bærekraft og fortelle om og diskutere konkrete tiltak på digitalisering. Det blir satt av tid til spørsmål og svar og diskusjoner.
Meld deg på nå og bestill reise.
Grunnet logistikk og reise anbefaler at dere bestiller reise og fly så snart som mulig. Under beskrivelse på påmeldingssiden finner dere detaljerte flytider. Vi anbefaler også å se på togmuligheter til Bodø og fly derfra.
Sosiale aktiviteter og befaringene:
Vi ønsker å legge opp til flere muligheter for ankomst til Mo i Rana, og flere muligheter for å møtes og sosialisere.
Den 30. oktober inviteres det derfor til en koselig og opplevelsesrik middag på Korglia kulturgård.
Fra kl 0900 tirsdag 31. oktober kan du være med på en guidet tur i Mo i Rana sentrum, inkludert gjenbruksbutikken Askeladden og Nasjonalmuseet.
Lunsj er mellom 12-13.
Det blir to industribefaringer mellom 13-16. Den ene er en busstur med guide rundt i Mo Industripark med besøk hos Celsa Armeringstål, den andre er en busstur med guide i Mo Industripark med presentasjon av Ferroglobe. Dere velger hvilken dere vil delta på i påmeldingen.
Celsa Armeringsstål er et datterselskap av det spanske selskapet Celsa Group, er Norges største gjenvinningsselskap og den ledende produsenten av armeringsstål i Norden. Produksjonen i Mo er basert på skrap, og med en kombinasjon av vannkraft som den grunnleggende energiressurs, har Celsa Armeringsstål en høy miljøprofil. Celsa Armeringstål sier at fordelen med å være etablert i Nord-Norge er tilgang til miljøvennlig vannkraft, industrielle symbioser, energieffektiviseringsløsninger, resirkulering med fokus på sirkulær økonomisk og god infrastruktur
Ferroglobe plc. er en av verdens største produsenter av silkon- og manganprodusenter, og er en betydelig leverandør av komponenter til solcelleindustrien, forbrukervarer innenfor blant annet kosmetikk samt energiprodukt-komponenter. Konsernet har sitt hovedkvarter i London, og har per i dag operasjonelle virksomheter i Spania, USA, Frankrike, Canada, Sør-Afrika, Argentina, Venezuela og Kina.
Den offisielle åpningen av Høstmøtet er under middagen 31. oktober kl 1800 hvor vi blant annet får besøk av Ordfører.
Plenumsprogrammet starter kl 0900 den 1. november.
Vi gleder oss til å se deg!