Fortsatt mulig å bli med til Brussel

Flere har ønsket seg mulighet til å melde seg på Brussel-seminaret 16.-17. oktober. Vi har derfor utvidet påmeldingsfristen til 15. august.

Av: Sirk Norge | Publisert: 5. august 2024

Seminaret går over to dager, og deltakerne får hilse på Norges delegasjon til EU og høre hvordan de jobber for norske interesser, og møte representanter fra europeiske paraplyorganisasjoner Avfall Norge er medlem av og bl.a. høre hva som foregår i EU på områdene sirkulær bioøkonomi, avfallsforbrenning og bærekraftig ressurshåndtering.

Deltakerne får også besøke EFTA for en førstehåndsberetning om arbeidet som gjøres i EFTA og ESA og om hvordan EØS-avtalen fungerer.

- Vi er per nå 30 personer som reiser nedover, men vi har fortsatt plass til noen til, sier fagrådgiver Marie Hesselberg, som er ansvarlig for seminaret.

I tillegg til faglig program blir det rikelige anledninger til å nettverke og utveksle erfaringer med bransjekolleger.

- Vi har påmeldte fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og fra både det offentlige og det private, så det blir en morsom gruppe å reise med, sier Hesselberg.

Sirkula har blant annet meldt på hele styret sitt.

- Jeg mener det er viktig at styret får en forståelse av prosessene som skjer i EU og hvordan dette påvirker vår bransje, sier Grethe Olsbye, administrerende direktør i Sirkula IKS.

Høres dette ut som noe du, en kollega eller noen i styret burde være med på? Mer info og påmelding under:

Kontakt oss

Marie Hesselberg

Rådgiver
Sirk Norge
Ansvar: EU-prosesser, CLOCC, bransjepriser
Telefon:  97906784