
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Oslo, Nedre Slottsgate 2c
Deltakeravgift (medlem): 4500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 6000
Program
Deltakeravgift:
Fysisk deltagelse: kr. 4500,- eks mva. medlem
Fysisk deltagelse: kr. 6000,- eks mva. ikke medlem
Digital deltagelse kr. 2000,- eks mva. medlem
Digital deltagelse: kr 3000,- eks mva. ikke medlem
Annen praktisk info:
- Kurset finner sted i Pakkhuset i Nedre Slottsgate 2c
- Middag på kvelden etter første seminardag på Cafe Skansen.
- Overnatting må bestilles og betales av deltakeren selv. Det finnes flere hoteller i ulike prisklasser i umiddelbar nærhet til Øvre Vollgate 6. Noen alternativer er: Scandic Victoria, Thon Hotel Cecil, Park Inn by Radisson Oslo, First Hotell Millennium og K7 Hotel Oslo.
- Avfall Norge har en avtale med Park Inn by Radisson Oslo der man får 10% avslag i prisen. Instruksjoner rundt hvordan å booke til denne prisen finnes her: Hvordan booke Corporate Rate Avfall Norge 1
Deltakerliste finnes her.
Påmeldingsfrist: tirsdag 10. oktober
Foredragsholdere
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:
Relatert innhold

Her er finalistene til Gründerprisen 2025
Årets kandidater representerer hver sin bransje, men har én ting til felles: De utfordrer etablerte praksiser og skaper nye verdikjeder for fremtiden.
Én pose – to formål: Papirposer som løsning for både frukt- og grøntpose i butikk og innsamling av matavfall
REdu-studentene Thea Fahlvik og Albertine Marie Unnerud har i sommer jobbet med et prosjekt for å kartlegge hvordan én papirpose kan brukes til to formål: først som handlenett for frukt og grønt, deretter som pose for matavfall. Løsningen, som er inspirert av et svensk pilotprosjekt i Hudiksvall, viser et stort potensial for å redusere plastbruken og forbedre avfallssorteringen i Norge. Prosjektet er finansiert av Handelens Miljøfond med Lars Fugledal AS som prosjektleder og -eier.

Først epler, så matavfall: Slik kan papirposen brukes bedre
Kan papirposer til frukt og grønt gjenbrukes som poser til matavfall? Ny rapport gir svar.