
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Oslo, Avfall Norges Sirkulærhub, Øvre Vollgt. 6, N-0158
Deltakeravgift (medlem): 4500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 6000
Program
Dag 1, 25. oktober: Vi starter med befaring på Oslokompost på Grønmo (felles avreise fra Avfall Norge i Oslo sentrum). Så møtes vi til middag på Sentralen, Hitchhiker Restaurant, Øvre Slottsgate 3, nær Avfall Norges sirkulærhub.
Dag 2, 26. oktober: Det blir innføring i mikrobiologien, praktisk kompostteknikk, fokus på kvalitetskontroll i sluttprodukt og tips til hvordan lage torvfri jord. Relevant for kompostering av hage-/parkavfall, matavfall og slam.
Egen pris og påmelding for middagen. Husk også påmelding til befaringen.
Hotell
Overnatting må bestilles og betales av deltakeren selv. Det finnes flere hoteller i ulike prisklasser i umiddelbar nærhet til Avfall Norges Sirkulærhub i Øvre Vollgate 6.
Noen alternativer er: Scandic Victoria, Thon Hotel Cecil, Park Inn by Radisson Oslo, First Hotell Millennium, K7 Hotel Oslo eller Airbnb.
Avfall Norge har en avtale med Park Inn by Radisson Oslo der man får 10% avslag i prisen. Instruksjoner rundt hvordan å booke til denne prisen finnes her: Hvordan booke Corporate Rate Avfall Norge 1
Påmeldingsfrist: tirsdag 17. oktober - begrenset antall plasser
Deltakerliste finnes her
Foredragsholdere
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:
Kristian Didrik Støbakk
Telefon: 41552781
E-post: didrik.stobakk@avfallnorge.no
Relatert innhold

Her er finalistene til Gründerprisen 2025
Årets kandidater representerer hver sin bransje, men har én ting til felles: De utfordrer etablerte praksiser og skaper nye verdikjeder for fremtiden.
Én pose – to formål: Papirposer som løsning for både frukt- og grøntpose i butikk og innsamling av matavfall
REdu-studentene Thea Fahlvik og Albertine Marie Unnerud har i sommer jobbet med et prosjekt for å kartlegge hvordan én papirpose kan brukes til to formål: først som handlenett for frukt og grønt, deretter som pose for matavfall. Løsningen, som er inspirert av et svensk pilotprosjekt i Hudiksvall, viser et stort potensial for å redusere plastbruken og forbedre avfallssorteringen i Norge. Prosjektet er finansiert av Handelens Miljøfond med Lars Fugledal AS som prosjektleder og -eier.

Først epler, så matavfall: Slik kan papirposen brukes bedre
Kan papirposer til frukt og grønt gjenbrukes som poser til matavfall? Ny rapport gir svar.