
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Oslo, Avfall Norges Sirkulærhub, Øvre Vollgt. 6, N-0158
Deltakeravgift (medlem): 4500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 6000
Program
Dag 1, 25. oktober: Vi starter med befaring på Oslokompost på Grønmo (felles avreise fra Avfall Norge i Oslo sentrum). Så møtes vi til middag på Sentralen, Hitchhiker Restaurant, Øvre Slottsgate 3, nær Avfall Norges sirkulærhub.
Dag 2, 26. oktober: Det blir innføring i mikrobiologien, praktisk kompostteknikk, fokus på kvalitetskontroll i sluttprodukt og tips til hvordan lage torvfri jord. Relevant for kompostering av hage-/parkavfall, matavfall og slam.
Egen pris og påmelding for middagen. Husk også påmelding til befaringen.
Hotell
Overnatting må bestilles og betales av deltakeren selv. Det finnes flere hoteller i ulike prisklasser i umiddelbar nærhet til Avfall Norges Sirkulærhub i Øvre Vollgate 6.
Noen alternativer er: Scandic Victoria, Thon Hotel Cecil, Park Inn by Radisson Oslo, First Hotell Millennium, K7 Hotel Oslo eller Airbnb.
Avfall Norge har en avtale med Park Inn by Radisson Oslo der man får 10% avslag i prisen. Instruksjoner rundt hvordan å booke til denne prisen finnes her: Hvordan booke Corporate Rate Avfall Norge 1
Påmeldingsfrist: tirsdag 17. oktober - begrenset antall plasser
Deltakerliste finnes her
Foredragsholdere
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:
Kristian Didrik Støbakk
Telefon: 41552781
E-post: didrik.stobakk@avfallnorge.no
Relatert innhold

Er selvbetjente gjenvinningsstasjoner fremtiden?
Kåfjord Miljøstasjon åpnet som Norges første fjernbetjente og døgnåpne gjenvinningsstasjon i desember 2024. Erfaringene så langt er gode.

RBM 2026 – forbedret modell og forenklet datainnsamling
Sirk Norge åpner for påmelding til RBM 2026 – et felles benchmarking-verktøy for renovasjonsvirksomheter. RBM gir innsikt om pris/effektivitet, miljø og kundetilfredshet, også sammenlignet med andre deltakere.

Ligger det et gullprosjekt i skuffen?
En håndplukket REdu-intern kan hjelpe til med å realisere det.



