
Praktisk informasjon
Tidspunkt:
Sted: Trondheim, Scandic Hotel Nidelven
Deltakeravgift (medlem): 4500
Deltakeravgift (ikke-medlem): 6000
Program
Avfall Norges årlige fagseminar om energigjenvinning samler alle aktører som jobber med avfallsforbrenning med energigjenvinning. Årets seminar vil fokusere på nasjonale og internasjonale rammebetingelser, avfallsforbrenningens rolle i en mer sirkulær økonomi og på potensialet for å redusere karbonutslipp fra avfallsforbrenning ved utsortering og karbonfangst.
Avfall Norge hadde et begrenset antall rom til seminaret som nå er utsolgt.
Du kan selvfølgelig velge å booke hotellrom selv på Scandic Nidelven.
Det finnes også flere hoteller i ulike prisklasser i umiddelbar nærhet til Scandic Nidelven.
Hjertelig velkommen!
Deltageravgift
Fysisk deltagelse: kr. 4500,- eks mva. medlem
Fysisk deltagelse: kr. 6000,- eks mva. ikke-medlem
Se hvilke selskaper som er påmeldt her.
Påmeldingsfristen er 21. september
Foredragsholdere
Kontakt oss
Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt en av våre rådgivere:
Kristian Didrik Støbakk
Telefon: 41552781
E-post: didrik.stobakk@avfallnorge.no
Relatert innhold

Her er finalistene til Gründerprisen 2025
Årets kandidater representerer hver sin bransje, men har én ting til felles: De utfordrer etablerte praksiser og skaper nye verdikjeder for fremtiden.
Én pose – to formål: Papirposer som løsning for både frukt- og grøntpose i butikk og innsamling av matavfall
REdu-studentene Thea Fahlvik og Albertine Marie Unnerud har i sommer jobbet med et prosjekt for å kartlegge hvordan én papirpose kan brukes til to formål: først som handlenett for frukt og grønt, deretter som pose for matavfall. Løsningen, som er inspirert av et svensk pilotprosjekt i Hudiksvall, viser et stort potensial for å redusere plastbruken og forbedre avfallssorteringen i Norge. Prosjektet er finansiert av Handelens Miljøfond med Lars Fugledal AS som prosjektleder og -eier.

Først epler, så matavfall: Slik kan papirposen brukes bedre
Kan papirposer til frukt og grønt gjenbrukes som poser til matavfall? Ny rapport gir svar.